Nyíregyháza hírei

2014.06.28. 12:04

Dezodort akart lopni a csengeri férfi

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. június 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. június 27-én történt rendőrségi eseményeiből.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2014. június 27-én Nyíregyháza belterületén igazoltatták H. Attiláné 43 éves dombrádi lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy az asszony ellen a Nyíregyházi Nyomozó Ügyészség hamis vád bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2014. június 27-én Tiszavasvári belterületén igazoltatták J. Richárd 22 éves helyi lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfit a Nyíregyházi Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözi. A járőrök J. Richárdot elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást L. János 55 éves helyi lakos ellen. A férfi 2014. június 27-én egy csengeri boltból dezodort kísérelt meg eltulajdonítani, de az egyik alkalmazott tetten érte és értesítette a rendőrséget. A járőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!