Nyíregyháza hírei

2014.06.30. 09:27

Megkérdeztük: Ön szerint népszerű lesz a mobilparkolási rendszer?

Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, hogy szerintük népszerű lesz-e a mobilparkolási rendszer

Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, hogy szerintük népszerű lesz-e a mobilparkolási rendszer– Amikor csak tehetem, olyan helyen állok meg az autómmal, ahol nem kell fizetni. Nyíregyháza belvárosában borsos árat kérnek a parkolásért. A lényeg, hogy így vagy úgy, de fizessük be a díjat, különben hatalmas bírságra számíthatunk! – felelte Harman János. Hollik János támogatja a modernizációt, de fontosnak tartja, hogy az informatikai rendszert és annak használóit is megfelelően felkészítsék, mielőtt eldördül a startpisztoly. – Tudnunk kell, hogyan működik ez az új módi, és megbízható, bármikor elérhető-e a szolgáltatás – fejtegette. Zsóri Adrienn így válaszolt: – Nálunk, a faluban hála Istennek, nem kell fizetni a parkolásért, amikor viszont Nyíregyházán járunk, sosem ússzuk meg kiadás nélkül. Örülök, hogy praktikusabbá és modernebbé válik a rendszer, de remélem, nem fognak drágulni a zónadíjak emiatt.

Juhász Lászlóné nem érintett a témában, de véleménye mégis van. – Támogatom az újdonságokat, a modernizációt, ha az emberek érdekeit szolgálja, megkönnyíti a mindennapjaikat. Ügyesen kezelem az internetet és a mobiltelefonomat is, gondolom, elboldogulnék ezzel a mobilparkolásos dologgal is – tette hozzá. Papp Petra (Nyíregyháza): – Nem kell majd automatákat keresni, aprót váltani, ráadásul pontosan annyit fizetünk a parkolásért, amennyi időt ténylegesen ott töltöttünk. Mégis azt mondom: a legjobb inkább kerékpárral közlekedni a városban, mert környezetkímélőbb, gyorsabb és olcsóbb. Katona Mónika szerint kezdetben főleg a fiatalok körében lesz népszerű az újfajta díjfizetés.

- KM-PI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!