Nyíregyháza hírei

2014.06.03. 11:03

Sényői szereplő a Britain’s Got Talentben

Sényő - Egy éve óriási fordulatot vett a Szűcs Zoltán vezette Attraction Performances látványszínház élete, melynek egyik tagja a sényői kötődésű Torda Kata.

Sényő - Egy éve óriási fordulatot vett a Szűcs Zoltán vezette Attraction Performances látványszínház élete, melynek egyik tagja a sényői kötődésű Torda Kata.

A magyar csapat elindult a legrangosabb angol tehetségkutató műsorban, ahol végigmenetelve az elő-, majd középdöntőket, végül elsöprő fölénnyel nyerték meg a versenyt. Mindezen túl a szórakoztatóipari történelemkönyvekbe is beírták magukat, hiszen a műsor sok éves történetében ők lettek az első külföldi produkció, akik a fődíjjal térhettek haza. A Britain’s Got Talentben aratott győzelem a világ élvonalába repítette a társulatot.

Torda Katáék egy év után visszatértek a műsorba: szombaton immáron sztárvendégként léptek színpadra. Ezúttal is érzelmes műsorral rukkoltak elő, a jelenet Elton John híres dalára, a Can You Feel The Love Tonight-ra készült.

– Ezzel a produkcióval is értéket teremtettünk, ahogy eddig is tettük – jegyezte meg Szűcs Zoltán, majd hozzátette: – Ez egy nagyon fontos esztendő számunkra, hiszen az idén lett tíz éves a csapat. Jobban nem is indulhatott volna a jubileumi évad: Pekingben léptünk fel a Kínai Újév rendezvénysorozat gálaműsorának sztárvendégeként, amelyet több mint egymilliárdan követtek figyelemmel az élő televízió közvetítésnek köszönhetően. Ezzel a fellépéssel végképp kinyitottuk a nagyvilág kapuját. Rengeteg felkérésnek kell eleget tennünk, hamarosan Las Vegasba utazunk a nagy, másfél órás produkciót előkészíteni, aztán most jött a Britain’s Got Talent gálaműsora Angliában, onnan pedig egyenesen Torontóba repülünk.

KM-LTL

Bővebben a Kelet-Magyarország 2014. június 3-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!