Nyíregyháza hírei

2014.09.01. 11:39

Önkormányzati választás 2014 |Nyugodt Hétköznapokért Egyesület

Nyíregyháza - A Jobbik volt országgyűlési képviselőjét, a pártból másfél hónapja kilépett dr. Kiss Sándort indítja Nyíregyházán polgármester-jelöltként a 2009-ben alakult Nyugodt Hétköznapokért Egyesület.

Nyíregyháza - A Jobbik volt országgyűlési képviselőjét, a pártból másfél hónapja kilépett dr. Kiss Sándort indítja Nyíregyházán polgármester-jelöltként a 2009-ben alakult Nyugodt Hétköznapokért Egyesület.A javarészt jobbikosokat és Jobbik szimpatizánsokat tömörítő civil szervezet jelöltje hétfői sajtótájékoztatóján elmondta: alapvetően ma is egyetért volt pártja programjával, célkitűzéseivel, de elégedetlen a Jobbik megyei és városi teljesítményével, és aggasztónak tartja, hogy sorra szorítja ki soraiból a kincset érő értelmiségieket az országos pártvezetés.

– Sokkal erőteljesebben kellene képviselni a megyeszékhelyen, illetve a megyében élők érdekeit, felkarolni, megoldani a lakosság problémáit, és felszámolni a mutyikat, visszaéléseket! Éppen ezért nemcsak Nyíregyházán, hanem más nagyvárosokban is indít polgármester- és képviselőjelölteket az egyesület, nem a Jobbikkal szemben, hanem a Jobbik mellett versenyezve! – hangsúlyozta dr. Kiss Sándor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!