Nyíregyháza hírei

2014.10.07. 13:56

Önkormányzati választás 2014 | Fidesz-KDNP-sajtótájékoztató

Nyíregyháza - Tirpák György, az orosi településrész képviselője sajtótájékoztatót tartott, melyen ismertette az Oroson eddig megvalósított fejlesztéseket, valamint a jövőbeni tervekről szólt.

Nyíregyháza - Tirpák György, az orosi településrész képviselője sajtótájékoztatót tartott, melyen ismertette az Oroson eddig megvalósított fejlesztéseket, valamint a jövőbeni tervekről szólt. – Hosszú ideje küzdünk egy új postahivatal létrehozásáért, erről a továbbiakban sem mondunk le. Folytatjuk az útfelújításokat, a helyi emlékpark mellé egy színpadot szeretnénk felállítani, a szomszédos telken pedig egy játszóteret alakítanánk ki – mondta Tirpák György, aki kiemelte a szennyvízberuházás hasznosságát, majd a csapadékvíz-elvezetés megoldását (Tujafa és Naspolya utca) méltatta.

– Örülök, hogy az orosi futballpálya végre gazdára talált, hiszen sokáig csak pénznyelőnek bizonyult. Az Élet utcai játszóteret felújítjuk, továbbá kibővítjük egy kondiparkkal. A református temetőt kerítéssel és új járdaszakasszal látjuk el – mondta az orosi képviselőjelölt, majd hozzátette: ha az óvodából „elballagó” gyerekek közül 21-et beíratnak a szülők az általános iskolába, akkor felmenő rendszerben újra beindulhat a felső tagozat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!