Nyíregyháza hírei

2015.01.20. 14:12

Beolvasztják a Szabolcs Volánt

Nyíregyháza - Az átalakulás és a névváltozás az utazóközönséget semmilyen teendővel nem terheli.

Nyíregyháza - Az átalakulás és a névváltozás az utazóközönséget semmilyen teendővel nem terheli.

A Volán társaságok strukturális átalakításának folyamatában a Borsod Volán Zrt., a Hajdú Volán Zrt. és a Szabolcs Volán Zrt. 2015. január 15-én beolvadt az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt-be. A beolvadással a Borsod Volán Zrt., a Hajdú Volán Zrt. és a Szabolcs Volán Zrt. megszűnt, az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. 2015. január 16-tól a felsorolt Volán társaságok általános jogutódjaként látja el tevékenységét.

– Az átalakulás és a névváltozás az utazóközönséget semmilyen teendővel nem terheli, a Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében végzett közforgalmú menetrend szerinti és egyéb személyszállítási szolgáltatások - a jegyeken, bérletszelvényeken, számlákon, hirdetményeken stb. szereplő névtől eltekintve - változatlan feltételekkel, változatlan tarifákkal, menetrenddel és helyszíneken vehetők igénybe.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország január 21-ei számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!