Nyíregyháza hírei

2015.01.28. 11:01

Szavakkal "festik" meg jövőjüket a képzőművészek

Nyíregyháza - Művészeti kerekasztalt rendeznek Nyíregyháza képzőművészeti életéről a megyeszékhely művészeinek részvételével a városi galériában január 31-én 10 órától.

Nyíregyháza - Művészeti kerekasztalt rendeznek Nyíregyháza képzőművészeti életéről a megyeszékhely művészeinek részvételével a városi galériában január 31-én 10 órától. A szervezők célja az, hogy a településen élő képzőművészek, iparművészek és művészettörténészek elmondhassák gondolataikat a jövőbeli együttműködésekről, az önkormányzattal kialakítandó rendszeres kapcsolatról, az új kortárs művészeti rendezvények megszervezéséről, a már létező értékek, alkotótelepek megőrzéséről, a város művészeti intézményeinek képzőművészeti programjáról, annak összeállításáról. Egy igazi összefogás reményében várják a rendezvényre többek között a szobrászokat, a festőket, a grafikusokat, a díszlet- és látványtervezőket, a keramikusokat, a textilművészeket, a fotóművészeket.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!