Nyíregyháza hírei

2015.02.08. 10:34

Az elmúlt 24 órában kisebb tűzesetek adtak feladatot a megye tűzoltóinak

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. február 7-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. február 7-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy buszmegállóban lévő kisméretű kuka égett szombat délelőtt Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcában, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Családi ház fürdőszobájában elektromos hiba miatt gyulladt ki egy mosógép szombat délelőtt Fülpösdarócon, a Fő utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakosság egy darab porral oltóval a tüzet eloltotta, az egységek az utómunkálatokat végezték el.

Egy családi ház kazánházában keletkezett tűz elektromos zárlat miatt szombat délelőtt Nagyecseden, a Munkácsy Mihály utcában, a tűz átterjedt a födémszerkezetre is, a mátészalkai hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

Egy tízemeletes lakóház, első emeleti lakásának konyhájában étel égett oda, miután a tulajdonos elaludt szombat délben Nyíregyházán, a Fazekas János téren. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak az esethez. A füsttel telítődött lakást és a lépcsőházat nagyteljesítményű ventillátorral átszellőztették. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!