Nyíregyháza hírei

2015.02.09. 10:05

Díjazták az eredményeket

Nyíregyháza - Több mint 70 pályázóból a KPMG munkatársai 4 civil szervezetet ítéltek támogatásra méltónak, a komoly választási folyamatot követően a nyíregyházi székhelyű Down Egyesületet is bekerült a díjazottak sorába.

Nyíregyháza - Több mint 70 pályázóból a KPMG munkatársai 4 civil szervezetet ítéltek támogatásra méltónak, a komoly választási folyamatot követően a nyíregyházi székhelyű Down Egyesületet is bekerült a díjazottak sorába. Egyesületünk rangos elismerésnek tekinti a díjat, hiszen olyan nagy múltú és szintén elhivatott munkát végző civil szervezetek mellett ismerték el munkánkat, mint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Vöröskereszt vagy a NESsT EUROPE Nonprofit Kft. A KMPG bekapcsolódik 3 éves üzleti tervünk elkészítésébe, hogy elősegítsék az érintettek – a Down szindrómával vagy egyéb értelmi fogyatékossággal élők – minél jobb és magasabb színvonalú ellátását. Egyesületünknek komoly céljai vannak, amelyekhez komoly partnerekre van szükség, így nagyon örülünk ennek az együttműködésnek. A díjjal 750 ezer forint készpénz és 5 darab laptop is járt.

- Dankó Dóra, Csodavár marketing manager, Down Egyesület -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!