Nyíregyháza hírei

2015.02.13. 08:16

Megkérdeztük: Te milyen jelentőséget tulajdonítasz a ”péntek 13-nak”?

Nyíregyháza - <span class="namen">Lukács Petra</span> így válaszolt: – Szerintem semmilyen jelentősége nincs, egy buta babona, amiben sem én, sem a családom nem hisz. Ez is csak ugyanolyan nap, mint a többi: reggel suliba kell menni, talán rám esik a választás feleltetéskor, talán nem, de ez mindig így megy. 

Nyíregyháza - Lukács Petra így válaszolt: – Szerintem semmilyen jelentősége nincs, egy buta babona, amiben sem én, sem a családom nem hisz. Ez is csak ugyanolyan nap, mint a többi: reggel suliba kell menni, talán rám esik a választás feleltetéskor, talán nem, de ez mindig így megy. Ónodi Csaba is le­gyint a „péntek 13-ra”, az előtte áthaladó fekete macskáknak pedig mosolyogva kíván jó utat. Mint mondta: magunk alakítjuk mindennapjainkat és a sorsunkat; amit csak lehet, érdemes elkövetni azért, hogy jól, ha úgy tetszik, szerencsésen alakuljanak a dolgok, akár a babonás napokon is.

Farkas Valentina életében pozitív nyomot hagytak a péntek 13-ai események. – Előfordult, hogy elhagyott értékeket találtam az utcán, és más egyéb szerencsés fordulatok is értek. Ki érti ezt? – mesélte.

Végső Dórát hidegen hagyja, hogy mikor milyen napra esik tizenharmadika. – Mulatságos, hogy egyesek mennyire tartanak a „péntek 13-tól” – tette hozzá.

Szűcs Péter kétféleképpen élte meg ezidáig a babonások „gyásznapját”. – Vagy teljesen átlagosan alakult minden, vagy kifejezetten rosszul.

Dankó Nikoletta elmondta: bár bizonyos babonáknak jelentőséget szokott tulajdonítani, a „péntek 13” nem tartozik ezek közé.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!