Nyíregyháza hírei

2015.02.27. 09:08

Valósággá válik a képzelet

Nyíregyháza - Az egész országból várják a fiatalok jelentkezését a zenés darabhoz.

Nyíregyháza - Az egész országból várják a fiatalok jelentkezését a zenés darabhoz.A Pannon Várszínház 2015 tavaszán műsorára tűzi Gém Zoltán Starfactory című musicaljét. A darabban egy elképzelt tehetségkutató verseny a valóságban is életre kel. Az előkészületek közti szünetben beszélgettünk a közelgő verseny műsorvezetőjével, Vladdal, az ismert stylisttal, aki elárulta: rövid idő alatt hatalmas érdeklődés mutatkozott az ország minden részéről a vetélkedő iránt. Három kategóriában (ének, tánc, vers-próza) keresik a 14–35 év közötti tehetségeket, akik egy előzetes casting után kerülhetnek a verseny középdöntőjébe.

Élőzenés megmozdulás

A jelentkezőknek a veszprémi Hangvilla 500 fős színháztermében, a közönség és az országosan elismert zsűri tagjai előtt kell számot adniuk tudásukról. Akik itt is jól teljesítenek és elegendő szavazatot gyűjtenek, bekerülnek a kétfordulós döntőbe, ahol értékes díjakat nyerhetnek.

A verseny megmozgatta az underground zenei tábort is: mivel zenekarok nem vehetnek részt a Starfactory tehetségkutatón, néhány zenész egy alternatív, élő zenés megmozdulást szervez, melyre a Kopasz Buddha nevű szórakozóhelyen kerülhet sor. Szóval az események láncolata beindult, várjuk a folytatást.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!