Nyíregyháza hírei

2015.03.06. 11:56

Fénypokol várja a rockrajongókat

Nyíregyháza - A nyíregyházi közönség megismerheti a Mobilmánia új énekesét.

Nyíregyháza - A nyíregyházi közönség megismerheti a Mobilmánia új énekesét.Szinte minden évben ellátogat Nyíregyházára a Mobilmánia. Az idén sem marad ki a „szórásból” a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely: március 6-án 21 órától a Romkertben rendelnek a „mániások”, akiknek legutóbbi, Fénypokol című albuma több zenei szaklap szerint is egyike az év legjobb lemezeinek. A péntek esti koncertre legalább 7 dalt ígér a zenekar a legfrissebb korongról a régi nagy slágerek mellett, sőt, a söröző közönsége megismerheti a zenekar új énekesét, Stulát is, akit sokan Vikidál Gyulához hasonlítanak.

A Mobilmánia egyre népszerűbb a fiatalok körében is, köszönhetően az új frontembernek és a két fiatal gitárosnak, de a legendás muzsikusok: Zefi az óriás Hammonddal, Bajnok a híres basszgitárral, és Donászy, a dobok királya is gondoskodik arról, hogy a koncert végére mindenki önfeledten kiabálhassa: „Ez az őrület, ez a Mánia!” Jegyek a helyszínen válthatók.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!