Nyíregyháza hírei

2015.03.18. 08:35

Megkérdeztük: Te lennél hivatásos katona?

Nyíregyháza – Kipróbálnám szívesen, viszont hosszú távon nem tudnám elképzelni, hogy ennek szenteljem az életem. Továbbá félnék a súlyos sérülésektől – válaszolta kérdésünkre a mérki Máté Levente.

Nyíregyháza – Kipróbálnám szívesen, viszont hosszú távon nem tudnám elképzelni, hogy ennek szenteljem az életem. Továbbá félnék a súlyos sérülésektől – válaszolta kérdésünkre a mérki Máté Levente. – Persze, lennék hivatásos katona, mert kiskorom óta rajongok a fegyverekért, illetve a háborús filmeket is kedvelem. Örömmel szolgálnám a hazámat – mondta a nyíregyházi Szabados Csaba.

– Ellenkezik az elveimmel. A szülőföldemet nagyon szeretem, viszont az, hogy emberek életét oltsam ki, számomra elfogadhatatlan – nyilatkozta Tamás Annamária.

–Előszeretettel harcolnék a népemért. A sebesüléstől nem tartok, hisz biztosan kapnék valamilyen kiképzést, amelyen a túlélésre oktatnak – adta tudtunkra a megyeszékhelyi László Zénó.

– Szerintem dicséretre méltó a katonák munkája, ezért szeretném én is a hősök táborát erősíteni. Véleményem szerint a sorkatonaságot is vissza kellene állítani, mert néhány mai fiatalra igazán ráférne – árulta el mosolyogva a nyírteleki Karahuta Kinga.

– Nem ez az életcélom. Jelenleg tudósnak készülök, és a tudomány világa sokkal közelebb áll hozzám – felelte a záhonyi Fodor Dániel.

KM-GD,KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!