Nyíregyháza hírei

2015.03.27. 10:44

Polgármesteri találkozót szervezett a Kelet-Magyarország

Nyíregyháza - Az önkormányzatok és a napilap munkája számos ponton kapcsolódik egymáshoz.

Nyíregyháza - Az önkormányzatok és a napilap munkája számos ponton kapcsolódik egymáshoz.

Polgármesteri találkozót szervezett a Kelet-Magyarország szerkesztősége csütörtökön: megyénk valamennyi településének első emberét meghívtuk a nyíregyházi Korona Hotel dísztermében tartott kötetlen beszélgetésre, melyen lapunkat mutattuk be picit másként, és az együttműködés új lehetőségeiről is szót ejtettünk.

A nap folyamán három csoportban fogadtuk vendégeinket, rámutatva azokra a pontokra, amelyek az önkormányzatok vezetőtestületeinek és a megye napilapjának a munkáját szorosan összekötik. A folyamatos kommunikáció, az információk közvetítése és a nyilvánosság ereje az, amivel a megyei napilap segítheti a közösségépítő törekvéseket.

Ehhez kapcsolódva a folyamatos párbeszéd, a hiteles üzenetek közvetítésének jelentőségét emelte ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés elnöke, Seszták Oszkár, kijelentve: ebben megkerülhetetlen a Kelet-Magyarország.

A megyei közgyűlés alelnöke, Baracsi Endre pedig arról fejtette ki gondolatait, hogy a megyei és a helyi önkormányzatok összetett kapcsolatrendszerében fontos szerepe van a sajtónak, s hogy a közös munkát a megyei napilap stabil, kiegyensúlyozott, korrekt együttműködés keretében segíti.

Nyéki Zsolt főszerkesztő a 70 éves Kelet-Magyarország kiadóvállalata, az ausztriai központú Russmedia Kft. nemzetközi médiapiacon elfoglalt helyéről szolgált érdekes adatokkal, míg Varga Zsolt értékesítési vezető egy új lehetőséget, a Kelet-tagság előnyeit ismertette. A megjelent polgármesterek között 1 millió forint értékű hirdetési felületeket sorsoltunk ki, így hárman is értékes ajándékot vihettek haza településeiknek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!