Nyíregyháza hírei

2015.03.04. 07:43

Tűz a kazánházban - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legfrissebb katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legfrissebb katasztrófavédelmi eseményeiből.

Személygépkocsi és egy traktor pótkocsija ütközött össze kedden reggel Nyíregyházán, a Simai úton. A balesetben a gépkocsi vezetője könnyebben sérült. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a rendőrségi vizsgálat idején a helyszínt biztosították, valamint az útakadály megszüntetésén dolgoztak.

Egy kilenc négyzetméteres melléképület födémrésze égett kedden délelőtt a Nyíregyházához tartozó Mandabokorban. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a közművek kizárása után egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Harminc négyzetméteren égett a levágott nád kedden, délután Kemecsén, a fácán telep mögötti területen. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy gépjármű-fecskendővel és a vízszállítóval vonultak az esethez, az oltásban egy helyi munkagép is segített.

Kazánházban tárolt nagymennyiségű papír, és egyéb háztartási dolgok égtek teljes terjedelemben kedden este Fehérgyarmaton, a Zrínyi Miklós utcában. A tűzben a vegyes tüzelésű kazánház mögött található gázkazán, valamint a gázóra is megsérült, amelyet a gázszolgáltató kiérkezése után leszerelte. A helyi hivatásos tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Az épület fűtés nélkül maradt, ezért az ott lakók, köztük három gyermek és két felnőtt rokonoknál kerültek elhelyezésre. Az eset folyamán személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!