Nyíregyháza hírei

2015.04.01. 09:41

Csetepaté Vásárosnaményban - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. március 31-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. március 31-én történt rendőrségi eseményeiből. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. Sándor 52 éves, L. Sándorné 49 éves, L. Sándor 22 éves és egy 16 éves ilki, valamint U. Norbert József 25 éves kisvarsányi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint U. Norbert József 2015. március 31-én Vásárosnamény belterületén előzetes szóváltást követően megütötte L. Sándornét, miután az asszony hozzátartozói bántalmazták a férfit. A rendőrök a bejelentést követően a garázda társaság tagjait elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2015. március 31-én Nyíregyházán, az Állomás téren elfogták M. Lajosné 64 éves mátészalkai lakost, aki ellen a Mátészalkai Járásbíróság garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A járőrök a nőt a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!