Nyíregyháza hírei

2015.04.05. 14:11

Húsvéti tojás a szabályosan közlekedőknek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az ajándékokkal a szabályok betartásának fontosságára hívja fel a közlekedők figyelmét a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Baleset-megelőzési Bizottság.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az ajándékokkal a szabályok betartásának fontosságára hívja fel a közlekedők figyelmét a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Baleset-megelőzési Bizottság.A közúti ellenőrzést végző rendőrök 2015. április 2. és április 6. között Szabolcs-Szatmár-Bereg megye több településén húsvéti tojással, valamint a biztonságos közlekedéshez hasznos felszerelésekkel ajándékozzák meg a szabálykövető gépjárművezetőket és kerékpárosokat.

A közúti ellenőrzések célja a balesetek megelőzése és a közlekedés zavartalanságának biztosítása a hosszú hétvégén. A hatóságok elsősorban az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, agresszív, szabályszegő gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrésére törekednek. A Polgárőrség és a Közlekedési Felügyelőség bevonásával tartott ellenőrzések során a passzív biztonsági eszközök használatára, a járművek műszaki állapotára, valamint a kerékpárosok, motorkerékpárosok közlekedésére, a kötelező tartozékok meglétére is figyelmet fordítanak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!