Nyíregyháza hírei

2016.11.28. 17:02

Ahol garantált a feltöltődés

A mobiltelefon akkumulátora új impulzust kap a töltőállomáson.

A mobiltelefon akkumulátora új impulzust kap a töltőállomáson.

A jégkorongbarát gyanútlanul térül-fordul a Tüskecsarnokban, rápillant a mobiltelefonjára, és megdöbben, amint látja: mindjárt lemerül a „hozzátartozója”. Nos, az aktuális probléma orvoslása nem volt reménytelen.

– Ugyan kivel ne fordult volna elő, hogy a lehető legrosszabbkor merült le a mobiltelefon akkumulátora? Az emberek túlnyomó része ilyenkor pánikba esik. Pedig nem kell, ha ott a közelben a mobiltöltő állomás, amely alkalmas a mai okostelefonok és -eszközök 98%-ának a feltöltésére — említette Varga Tibor, a Prémium Mobiltöltő Állomás szakértője. A legújabb nemzetközi megfigyelések alapján a mobiltöltő állomásokat használók 45 százaléka hosszabb ideig marad, 29 százalékkal többet költ, valamint 35 százaléka visszatér az adott létesítménybe.

– A prémium kategóriás mobiltöltő állomások látványos felületét még azok is megnézik és megállnak előtte, akik nem használják. Ezek a készülékek pozitív hozzáadott kényelmi értéket jelenthetnek a közönségnek. Üzletközpontokban, rendezvényeken egyre nagyobb sikerük van a Prémium Mobiltöltő Állomásoknak – tette hozzá Varga Tibor.

S valóban: a lemerülőfélben lévő készülékbe új életet lehelt a szerkezet. Az optimális gyorsasággal feltöltött telefonnal máris lehetett fotókat készíteni a jégkorongmeccsen. Nem maradt tüske a Tüskecsarnokban…

KM-LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!