Ország-világ

2021.05.28. 16:41

Kocsis Máté: Gyurcsány és Dobrev! Most már tényleg elég volt!

Nehéz higgadtnak maradni, írja a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán.

Gyurcsány és Dobrev! Most már tényleg elég volt! – írja közösségi oldalán Kocsi Máté.

Nehéz higgadtnak maradni, amikor épp maguk beszélnek a bérből és fizetésből élőkről, válságkezelésről, képmutatásról, milliárdosokról, megviselt emberekről. Maguk milliárdosként élték meg a luxust a lopott budai villájukban, – amikor a kormányzásuk alatt emberek százezrei kerültek utcára, – amikor elvették az egy havi bért, meg az egy havi nyugdíjat, – amikor a devizahitelekkel egy életre eladósították a családokat, – amikor tönkretették az egész országot, – amikor válságkezelés címen halálra adóztatták az embereket, – amikor kalákában lopták el az állami vállaltokat. Hát ezek viselték meg a bérből és fizetésből élőket, tudják?

Maguk milliárdosok is úgy lettek, hogy a bűnözőkből és az államközi ügynökökből álló pereputtyuknak komoly befolyása volt a diktatúrában és rendszerváltozás után is. Amikor külföldre játszották a nemzeti vagyont, amivel kifosztottak mindent és mindenkit, akkor valahogy nem aggódtak a bérből és fizetésből élőkért. Teflonból van az arcbőrük, az biztos. Tényleg elég volt már magukból! – zárja bejegyzését Kocsis Máté.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában