Szponzorált tartalom

2021.02.03. 11:19

Professzionális irodai archiválás a rivet.hu irodaszereivel

Az irodai papírokat rendszerezni kell, minden helyzetben.

Forrás: rivet.hu

Egy-egy papír akár nem is tűnhet fontosnak az adott pillanatban, azonban évekkel később még rájöhetünk, mennyire megkönnyítené életünket, ha elérhető helyen lennének ezek a dokumentumok. A különböző ellenőrzések, támogatásokkal, szigorításokkal, munkaerővel kapcsolatos ügyintézések legfontosabb eleme, hogy a papír alapú dokumentáció mindig rendelkezésünkre álljon. Ez pedig az évek múltán meglehetősen nehézkessé válhat, ha a folyamatosan gyülekező papíráradat egy idő után kaotikus halmazzá növi ki magát.

Az ilyenkor kialakuló stresszes és rendkívül bosszantó helyzetet elkerülendő, érdemes megfelelő módon rendszerezni és archiválni dokumentumainkat. Fontos, hogy a folyamatban résztvevő, a papírokkal, irodai feladatokkal foglalkozó összes kolléga számára ismert legyen a pontos rendszerezése struktúra. Választhatunk akár különféle színeket is az egyes témaköröknek – például lila a szerződéseknek, zöld a pénzügyi dokumentumoknak, sárga a megrendeléseknek és így tovább. Ha ezekhez a színekhez és a hozzájuk tartozó témakörökhöz konzisztensen tartjuk magunkat az idők folyamán, akkor még évekkel később is könnyedén megtalálhatjuk, hogy milyen témájú dokumentumot honnan tudunk előkeresni.

Rendszerezők és tárolók a megfelelő átláthatóságért

A rivet.hu készletei között minden segítséget megtalálunk ahhoz, hogy olyan rendszert alakíthassunk ki a papírmunkák során, amelyben még évek múltán is ki tudunk igazodni. Dönthetünk róla, hogy irattároló mappákat használunk, amelyeket állítva tárolunk, így a címkék segítségével könnyen beazonosíthatjuk a témakört, az évet és az ABC szerinti sorrendet is.

Azonban nem csak ez az egy opció áll rendelkezésünkre, például függőmappákat is használhatunk az egyes iratok tárolására. Ezek ugyanúgy elérhetők különböző színekben, hogy a struktúra ennél a verziónál is megmaradhasson. A Rivet oldalán pedig ezekhez a függőmappákhoz tartozó görgős állvány is elérhető. Ezekben a tárolókban kb 80 db A4 méretű függőmappa kényelmesen elfér, a „kocsi” pedig könnyen mozgatható kerekeinek köszönhetően, és egyszerűen fékezhető is, hogy az állványokat mozgatva, akár az egész helyiséget át tudjuk rendezni. Irattárolók és mappák tekintetében is garantálja a Rivet a jó minőséget, hiszen olyan márkák darabjait mutatja be, mint a Victoria, Esselte, Leitz, vagy Donau.

Bármelyik rendezőt is választjuk, átlátszó címketartók minden verziónál a darabok részeit képezik, így a felcímkézést követően hamar le tudjuk olvasni a pontos adatokat. Az archiválást külön erre a célra legyártott konténerek és dobozok is megkönnyítik, hogy pontosan el tudjuk különíteni az archiválni kívánt dokumentumokat. A fedeles archiválókonténerekbe több A4 méretű iratrendező mappa is belefér, 3 emelet magasságban rakhatók. Ezzel rendkívül nagy mennyiségű dokumentum archiválását tudjuk rendszerezett körülmények között megoldani.

A rivet.hu oldalon körbe nézve, minden rendszerezésre és archiválási folyamatra találunk megfelelő megoldást, ha pedig további kérdések maradnának bennünk, bátran keressük fel a webáruház munkatársait.

Fotó: rivet.hu

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában