Hirdetés

2022.01.14. 11:52

Erős szívóteljesítmény és hatékony tornádórendszer? A kiváló vezeték nélküli porszívó ismérvei

A vezeték nélküli porszívók valóságos áldásos hatást fejtenek ki otthonunkban, hisz velük könnyen és gyorsan végezhetjük el a mindennapi porszívózást, így mindig makulátlan tisztaságban ragyoghat a lakásunk.

Forrás: roidmi.hu

Ehhez azonban fontos a kiváló szívóerő és a maximális hatékonyság.

 

Miért a lehető legjobb választás a vezeték nélküli porszívó?


 

A vezeték nélküli porszívónak rengeteg előnye van. Könnyű súlyának köszönhetően nagyon egyszerűen és könnyedén dolgozhatunk vele, így akár idős emberek, gyerekek vagy a derekukat kicsit óvni vágyó édesanyák is nagyon szeretni fogják. 


 

A könnyű súly mellett az is megkönnyíti a vele való takarítást, hogy nagyon nagy szabadságot kínál a mozgásban, hiszen nem kell foglalkoznunk a konnektorokkal vagy bajlódnunk a vezetékkel.


 

Ráadásul ezekkel a gépekkel kiválthatunk más takarítóeszközöket, mint például a hagyományos vezetékes porszívókat és a seprű, kislapát kombinációt is képes hatékonyan helyettesíteni.


 

A vezeték nélküli porszívó remekül elbánik a háztartásokban általában előforduló szennyeződéssel, kosszal és porral egyaránt.

 

Miért fontos a hatékonyság?


 

A Roidmi.hu vezeték nélküli porszívói között gyönyörű, számos dizájndíjat is bezsebelt porszívók várják az érdeklődőket, de ami még ennél is sokkal fontosabb, hogy mindegyik modell kiváló hatékonysággal rendelkezik. 

 

Forrás: roidmi.hu


 

Ez azért elengedhetetlenül fontos, mert minden felsorolt előny csak és kizárólag akkor lesz érdekes, ha a géppel valóban eredményes munkát tudunk végezni.

 

Mit jelent a tornádórendszer?


 

A Roidmi Z1 Air modellben működik egy 10 tornádóciklonos elválasztórendszer, amelynek egyrészt köszönhetjük azt, hogy csökken a szűrő eltömődésének valószínűsége, másrészt pedig úgy képes növelni a vezeték nélküli porszívó hatékonyságát, hogy az még akkor sem fog csökkenni, ha a tartály telítődik. 


 

Ezzel a 10 ciklonos elválasztással és az erős, 20%-kal megnövelt szívóteljesítménnyel a Z1 Air vezeték nélküli porszívóval igazán könnyű hatékonyan végezni a dolgunkat. Integrált 100.000 fordulat/perc sebességgel rendelkező, digitális kefe nélküli motorja van, amely garantálja a 110W szívóteljesítményt és a 22000Pa szívóerőt egyaránt. 


 

Ez a modell akár 60 percen keresztül tud megállás nélkül takarítani, azaz ezen időtartam alatt nem szükséges tölteni. A többszörös légszűrőrendszer pedig megakadályozza azt, hogy a por kijusson a tartályból. 


 

Nem marad hát semmi más hátra, csak a tiszta, pormentes levegő. Ez nagyon fontos információ azoknak a családoknak, ahol asztmával küzdő vagy allergiás gyermek él, illetve akik szeretnék, ha a gyermek tiszta, egészséges környezetben nőhetne fel. 


 

Akár gyermekek, akár kisállatok mellett fogjuk használni a vezeték nélküli porszívót, a háromféle zajcsillapító technológiának köszönhetően komoly zajszűrő rendszerrel is felszerelték, ezért senkit sem fog zavarni az elviselhetetlen zaj.


 

Válassz te is hatékony és eredményes vezeték nélküli porszívót, és élvezd a vele való takarítást!

 

PR-cikk


 

Címkék#alh_szon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában