Hirdetés

2023.07.18. 11:30

Fizikai és betanított munkák Győrben, illetve környékén

A fizikai és a különböző betanított munkák egyik legnagyobb előnye, hogy gyors elhelyezkedési lehetőséget kínálnak, viszonylag könnyen és gyorsan megtanulható munkafolyamatokkal. Ezek a pozíciók természetesen Győrben is elérhetőek, például a GyorAllas.hu weboldalán keresztül, ahol ezen kategória alatt is rendszeresen jelennek meg újabb hirdetések. A következőkben a gyakran visszatérőkre hozunk példákat.

PR cikk

Fizikai és betanított munkák Győrben, illetve környékén

Forrás: GyorAllas.hu

Gépkezelő

Gépkezelői állások már többször is előfordultak a GyorAllas.hu kínálatában. Itt érdemes keresni betanított, fizikai munkát Győrben. Ezen pozíciók egy része nem követel meg semmilyen szakmai előképzettséget, pusztán betanított munkavégzésről van szó. A munkakör feladatai ez esetben jellemzően olyan tevékenységeket foglal magában, mint az adott gép előírás szerinti üzemeltetése, kisebb karbantartói és szerelői munkák ellátása, valamint a munkakörnyezet rendben tartása. A pozíció betöltéséhez általában műszaki beállítottságra, tanulékonyságra és a több műszakos munkavégzésből adódóan rugalmasságra van szükség. 

Áruszállító

Áruszállítói munkalehetőségre ugyancsak akad példa a GyorAllas.hu felületén. Ebben a pozícióban az alapvető feladatokat az áruk összekészítése és berakodása, maga a szállítás, az áruk tételes elszámolása, a különböző dokumentumok kezelése (fuvarokmány, szállítólevél, számla stb.), valamint a jármű tisztán tartása jelenti. Ezen feladatok ellátáshoz pedig jellemzően B kategóriás jogosítványra, vezetői rutinra, helyismeretre, illetve a személyes tulajdonságok tekintetében pontosságra, megbízhatóságra és felelősségteljességre van szükség. 

Raktáros, komissiózó 

A raktáros-komissiózó munkakör szintén ideális választás lehet azoknak, akik a betanított munkák után érdeklődnek. Betöltőinek olyan feladatokkal kell számolniuk, mint például az árukiadás és áruátvétel, a rendelések pontos összekészítése a szállításhoz, a raktáron belüli árumozgatás, a leltározás, valamint a raktári rend fenntartása. Ezeknél a pozícióknál ugyan nem mindig alapvető feltétel, de általában kifejezett előnyt jelent a targoncás jogosítvány megléte. Nélkülözhetetlen elvárásnak számít ugyanakkor a jó állóképesség, a terhelhetőség, a precíz munkavégzés és a megbízhatóság. 

Gondnok

Végezetül pedig a gondnoki munkákat sem hagyhatjuk ki a sorból, amelyek ugyancsak felbukkanhatnak a fizikai, segéd és betanított munka álláskategória alatt. Egy gondnoknak sokrétű feladatokat kell ellátnia, hisz többek között az adott épület belső és külső tisztaságának fenntartása, a műszaki hibák jelentése és olykor javítása, a fűnyírás, továbbá a kertgondozás is a munkakörének a részét képezheti. Éppen ezért a proaktivitás, az önállóság, a kiváló problémamegoldó készség és az igényes munkavégzésre való képesség elengedhetetlen kvalitások ebben a munkakörben. 

Pr-cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában