Hirdetés

2023.09.05. 15:13

Így vágj bele egyedül a fürdőszoba felújításba

A fürdőszoba felújítás sokak számára félelmetes feladat lehet, de helyes tervezéssel és néhány praktikus tippel az egész folyamat sokkal egyszerűbbé és stresszmentesebbé tehető. Ha azon gondolkozol, hogy nekilátsz a saját fürdőszobád felújításának, itt van néhány lépés, amelyeket követhetsz.

PR cikk

Fotó: keziszerszamshop.hu

1.  Tervezés és költségvetés
 Mielőtt elkezdődne bárminemű munka, tisztázd le, hogy milyen változtatásokat szeretnél eszközölni, és mennyit vagy hajlandó költeni rájuk. Tervezd meg a fürdőszoba alaprajzát, az elhelyezendő elemeket és a szükséges anyagokat. 
2.  Megfelelő eszközök
 A fürdőszoba felújításhoz számtalan eszközre lehet szükséged. Amennyiben új fürdőszobabútor lesz, akkor érdemes többek között vízmértékkel és csavarbehajtókkal kalkulálnod, de ha a csempén is változtatsz, akkor egy csempevágó is hasznos lehet. Érdemes online körülnézned például a Kéziszerszámshop kínálatában, hogy a legjobb minőségű termékekhez juthass hozzá. 
3.  Vizsgáld meg a rendelkezésre álló teret
 Mielőtt új szanitereket vagy bútorokat vásárolnál, győződj meg arról, hogy elférnek a rendelkezésre álló helyen. Az esetleges vezeték- vagy csőáthelyezéseket is vedd figyelembe. A modern fürdőszobák sokszor már nem faltól-falig vannak berendezve, hanem tereket hagyva kölcsönzik a modern és elegáns megjelenést. 
4.  Válaszd ki a megfelelő anyagokat
 A nedves helyiségekben használt anyagoknak vízállónak és strapabírónak kell lenniük. Amikor csempét, padlóburkolatot vagy más anyagokat választasz, gondold át, melyik a legjobb választás a fürdőszobádhoz. 
Egy fürdőszoba felújítás sokszor évtizedekre szól, így érdemes a legjobb minőségű termékeket választani. 
5.  Kérj szakértői segítséget
 Ha nincsenek megfelelő szerszámaid, ismereteid vagy egyszerűen nem érzed magad biztosnak egy-egy feladatban, ne habozz szakembert hívni. Jobb most többet költeni és minőségi munkát kapni, mint később javítgatni a hibákat. 
6.  Készülj fel a rendetlenségre
 Mint akármelyik felújítás, úgy a fürdőszoba felújítás is igen sok kosszal és rendetlenséggel jár. Teremts helyet a felesleges holmik tárolására és legyél türelmes. A végeredmény minden kellemetlenséget megér! 

Pr-cikk

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában