PR CIKK

2023.10.05. 13:46

A második születésnapját ünnepli a nyíregyházi Ázsia ABC

A Nyíregyháza főterén a Sushi Place mellett található ázsiai kulináris bolt, jelentős fejlődésen esett át a két évvel ezelőtti nyitása óta.

Szon.hu

Az alapvetően Dél-Kelet Ázsiai élelmiszereket és eszközöket forgalmazó boltban a termékek száma és fajtája a nyitás óta többszörösére nőtt, és ma már a legpopulárisabb termékek éppúgy megtalálhatóak a polcokon, mint a legritkább ázsiai összetevők.

Néhány országot említve, melyeknek az alapízeik fellelhetőek az Ázsia ABC-ben: Dél-Korea, Japán, Thaiföld, India, Kína, Vietnám és most már a Fülöp-szigetek jellegzetes Filippínó konyhája is. A több ezer kilométer távolságban rejtőző autentikus ízek elérhetőek már Nyíregyházán. Betérve a boltba megannyi lehetőség nyílik előttünk.

Választhatunk thaiföldi szószok közül, vásárolhatunk japán miso pasztát, vagy fogyaszhatunk instant, illetve fagyasztott koreai élelmiszereket. Ha pedig édességre, snackre, vagy egy nem mindennapi italra vágyunk, ha valakinek egyedi ajándékot keresünk, akkor aligha van ennél jobb választás!

A naprakész webshop házhoz szállítás szolgáltatásuk által, pedig az egész országban elérhetőek a termékeik.

Rengeteg akcióval, nyereményjátékkal, és új termékekkel várnak mindenkit az Ázsia ABC második születésnapja alkalmából 2023. október 20-án (pénteken).

https://www.facebook.com/azsiaabc
(30) 978 5095
[email protected]
www.azsiaabc.hu

Print

(PR CIKK)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában