SÉTATÉR

2019.11.25. 07:54

Sztárok, sztorik, érdekességek

Kezdjük rögtön a sztárokkal.

Forrás: independent.co.uk

Ők azok, akik a mindennapjainkban főszerepet kapnak újságban, tvben, neten, ezért rengeteget foglalkoznak azzal, hogy hogyan néznek ki. Rengeteg sztár követi az egészséges életmódot, de Jennifer Lopez különösen kiemelkedik közülük.

Ő az, akire nem csak mi, fiatalok, hanem még a szüleink is példaként tekintenek. 50 évesen is csodálatos teste van, ami mögött, nagyon kemény munka áll. Számos tippet osztott már meg rajongóival, amik közül párat én is kiemelnék.

1. Rengeteg víz!

„Ha sok vizet iszol, különösen edzés előtt, segíthet abban, hogy jobban és keményebben végezd az edzésprogramod”- nyilatkozta. Természetesen edzés után sem maradhat el a vízfogyasztás, így másnap megint újult erővel vághatsz neki az edzésnek.

2. Nincs alkohol és kávé

Több éve nem fogyaszt már alkoholt, valamint a kávét is kerüli. Néha persze ha megkívánja, akkor is koffeinmenteset iszik.

3. 2 személyi edző

Jennifernek van egy edzője New Yorkban, valamint Los Angelesben. Nyilván a két edző edzésterve különbözik, de ez csak pozitívum lehet, mivel többféle gyakorlatot végez.

4. Nassolás

A legtöbb ember ha meghallja a nasi szót, egyből a chips és a csoki jut eszébe. JLo-nál ez nem így van. Általában zöldséget és gyümölcsöt eszik, ha nassolni van kedve.

5. Energiával teli reggeli

Az egészséges ételek fogyasztása természetesen reggel sem maradhat el. Viszont hogy legyen elég energiája, rengeteg fehérjét és rostban gazdag ételt fogyaszt reggel is.

Szóval fiatalok, példát lehet venni róla, minden pontot érdemes megfogadni, mivel az egészségünk a legfontosabb a világon!

Végezetül, egy sztori és érdekesség róla, 50 évesen gyereket szeretne, mivel, testileg, lelkileg, biológiailag és fizikálisan is topon van.

Nagyon sok celeb, rossz példát mutat, remélem én ezzel felhívom a figyelmet a helyes útra.

- Gulyás Zsófia, EKLG 4/9.A -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!