Sport - Foci

2008.02.29. 14:04

Zanettinak elege van a támadásokból

<p>Javier Zanettinek elege van azokból a vádakból, amelyek szerint az Internazionale csak a bírói segítségeknek köszönheti a sikereit. <dia width="650" height="690" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Inter_Roma_1_1_2008_02_27_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Inter-Roma 1-1 2008.02.27." /></a></dia></p>

A milánói kék-feketék csapatkapitánya az AS Roma elleni hétközi bajnoki rangadó 88. percben szerezte csapata egyenlítő gólját, megmentve ezzel az Intert a szezonbeli első bajnoki vereségétől. "A Roma bebizonyította, hogy igazán veszélyes ellenfél" - mondta Zanetti a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában.

A mérkőzés után sokan kijelentették: akár már most odaadhatnák az Internek a scudettót, hiszen kilenc pontos előnnyel vezeti a tabellát a Roma előtt. "Kétségtelen, hogy a kilenc pont tetemes előnynek számít" - közölte a 35 éves klasszis.

A szerda esti derbi után több Roma-játékos arról beszélt, hogy az Inter bírói segítséggel mentett pontot. A "farkasok" szerint Philippe Mexes jogtalan kiállítása döntően befolyásolta a találkozó kimenetelét.

Az idény során már többen felvetették, hogy a játékvezetők segítik a milánói alakulatot. "Ez a folytonos vádaskodás már kezd az idegeimre menni" - mérgelődött Zanetti. "Azzal támadnak minket, hogy csak a bíróknak köszönhetjük a sikereinket. Ebből elég! Két éve folyamatosan a csúcson vagyunk, ám a játékvezetőknek ehhez semmi közük" - tette hozzá az argentin focista.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!