Sport

2011.06.14. 14:35

Tenisz: Fux Kupa, harmadszor

<p><span style="color: black;font-family: Tahoma;font-size: x-small">&nbsp;</span></p> <div>A Miskolci Egyetem centrumában június 24-26. között tartják a III. Fux Kupa országos veterán teniszversenyt.</div>

 

Az eseményre a 35 éven felülieket várják a szervezők, akik férfi és női egyes, férfi és női páros, valamint vegyespáros számokat írtak ki. A korcsoportok 35 évtől felfelé 5 évenként emelkednek, férfi egyesben például tíz kategóriában küzdhetnek a teniszezők. A nevezési határidő június 22-én 16 óra, az időpont az egyesekre vonatkozik, a páros számokra a helyszínen is lehet jelentkezni. A nevezési díj 1000 (a párosokra) és 2000 forint (az egyesekre): a méltányos árakat azért alakították ki, hogy bárkinek kedvet adjanak a játékhoz.

 

Száz nevezőt várnak

– Az ország minden részéből várunk rajthoz állókat – mondta Szűcs Lajos versenyigazgató. – Összefogtunk támogatóinkkal, azt akarjuk ugyanis, hogy a kellemes környezetben mindenki érezze jól magát és élvezze a játék örömét. Az előzetes érdeklődések alapján úgy tűnik, hogy százan biztosan salakra lépnek, ez a létszám már tisztes és kedvező esetben akár bővülhet is. Annak érdekében, hogy kedvet csináljunk a sportolóknak, elárulom, hogy pénteken bográcsban főtt vacsorával, szombaton pedig a City Hotelben fogadással kedveskedünk a mezőny tagjainak. Itt lesz Farkas Bertalan, az első magyar űrhajós, aki a másnapi döntők előtt élménybeszámolót tart majd.

  

Tudnivalók

A nevezési e-mail cím: [email protected], telefon: Szűcs Lajos, 30/945-2311. Tájékozódás a játékrend iránt: Dobozy Zsolt, telefon: 30/303-8048.

ÉM - KT

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!