Sport

2011.07.01. 17:06

Sebestyén Peti 22. a második szabadedzésen Mugellóban

Mugelló - Pénteken reggel a 125 cc szabadedzésével idén immár nyolcadik alkalommal vette kezdetét a MotoGP versenyhétvégéje, ezúttal Mugellóban. A Right Guard Racing motorsport program fiatal versenyzője délelőtt a 32., délután a 22. helyen zárta a szabadedzéseket. 

Mugelló - Pénteken reggel a 125 cc szabadedzésével idén immár nyolcadik alkalommal vette kezdetét a MotoGP versenyhétvégéje, ezúttal Mugellóban. A Right Guard Racing motorsport program fiatal versenyzője délelőtt a 32., délután a 22. helyen zárta a szabadedzéseket. A pilóták legnagyobb örömére szép időben indult a hétvége. Peti és csapata a reggeli szabadedzésen leginkább a beállításokra és a pálya minél jobb megismerésére koncentrált, a 32. helyen zárta az edzést. Délután a reggeli edzésen kipróbált beállításokkal várták a második etapot, azonban sajnos váratlanul eleredt az eső, így nem volt lehetőség ugyanolyan körülmények között edzeni. Peti a 22. helyet tudta megszerezni a második szabadedzésen.

Főszereplők mondták

Sebestyén Péter: „Megint a szokásos dolog történt, elkezdtünk volna dolgozni, a délelőtti szabadedzés után látszott is a telemetrián, hogy hol tudnék gyorsulni, de aztán megint lesett az eső, nem tudtunk előrelépni. Az a gond, hogy nem tudunk két egymást követő etapot menni ugyanolyan időjárási körülmények között.”

Roberto Favaro: „Most más stratégiával indultunk, hiszen a délelőtti edzésen kizárólag e beállításokkal foglalkoztunk, több mindent kipróbáltunk, nem néztük az időeredményt és a helyezést sem. A délutáni etapra koncentráltunk. Teljesen váratlanul fordult az időjárás, ezért a délelőtti edzés beállításai nem érvényesültek a megváltozott időjárási körülmények között.”

A magyar közönség a Digisport csatornán az alábbi időpontokban tekintheti meg az időmérő edzéseket és a futamot: július 2., 12,55: 125 ccm időmérő edzés - élő, július 3., 10.30: 125 ccm futam -élő.

(Faster Management)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!