Sport

2011.08.17. 21:31

Szpari: Megválaszolatlan kérdések

Ófehértó - Szerdán Ófehértón edzett a Szpari, szombatra már bajnoki van kiírva.

Ófehértó - Szerdán Ófehértón edzett a Szpari, szombatra már bajnoki van kiírva.

Le a kalappal a játékosok előtt és az edzők előtt. A Nyíregyháza Spartacus focistái szerdán délután Ófehértón edzettek, itt vezényelte a tréninget Gálhidi György. Miért az elismerés? Azért, mert bár szombaton már bajnokit kellene játszani a Város Stadionban a Cegléd ellen, továbbra is igen sok a kérdőjel. A bizonytalanság ellenére a játékosok odateszik magukat a gyakorlásokon, készülnek becsülettel.

Levél a klub vezetéséhez

Kíváncsiak voltunk arra, hogy a klub vezetése hivatalosan hogy értékeli a helyzetet, ezért szerdán a következőket küldtük el elektronikus levélben:

„Tisztelt Ügyvezető Úr!

Szombaton bajnoki rajt, a Spartacusért szorítókban azonban még sok kérdés merül fel, hiszen a hivatalosan megerősített információk alig adnak átfogó képet a csapat és a klub valós helyzetéről. Ezért kérem, hogy az alábbi kérdésekre válaszolni szíveskedjen.

- Információink szerint a klub számlájára még nem érkezett pénz az új tulajdonostól, így a jelenleg érvényes és hatályban lévő szerződéssel bírók még nem kapták meg esedékes járandóságukat.

- Van-e valós alapja, hogy egyelőre még csak néhány játékos bír az új tulajdonos által kötött érvényes kontraktussal?

- A jelenlegi keret még aligha jelenthet garanciát egy, az NB II-ben az élmezőnyhöz tartozó ütőképes, látványos játékkal bíró, a közönséget kiszolgáló csapathoz. Terveznek még erősítést?

- A klub életének egy alappillére a nyíregyházi önkormányzattal megkötendő megállapodás. A pálya, a klubépület városi tulajdont képez, információink szerint az új tulajdonosi kört képviselők még mindig nem vették fel hivatalosan a kapcsolatot a város vezetőivel. Ez eddig miért nem történt meg, illetve a klub milyen szerződést szeretne a városi vezetéssel?

Olvasóink nevében előre is megköszönve válaszukat, üdvözlettel”

Megbeszélés az öltözőben

Nos, szerdán estig nem kaptunk választ. Azt viszont megtudtuk, hogy az edzést követően az öltözőben tájékoztatást kaptak a játékosok. Azt, hogy mit, arról nem sikerült információt szereznünk.

- Mán László -

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!