Sport

2011.10.07. 18:39

DKSK-MISI - Két győzelem jön a két vereségeshez

Kosárlabda. Szombaton 18 órától a női kosárlabda NB I/A csoportban az UNI Seat Győrt fogadja a DKSK-MISI.

Kosárlabda. Szombaton 18 órától a női kosárlabda NB I/A csoportban az UNI Seat Győrt fogadja a DKSK-MISI.

A miskolci városi sportcsarnokban az Euroligában is szereplő, a bajnokságot két győzelemmel kezdő győri együttes ellen játszik az első két bajnokiján vereséget szenvedett diósgyőri gárda. A két csapat erejét összevetve, nem a DKSK-MISI a találkozó esélyese...

– A Győrt nem a mi kategóriánkba sorolják, ők valószínűleg a dobogós helyekért fognak küzdeni a bajnokságban – mondta Milen Vukicevic, a DKSK-MISI szakvezetője. – Ellenük az a célunk a mostani mérkőzésen, hogy harcos felfogásban játszva emeljük magasabb szintre a formánkat. Jó lenne látni, amit az előző két meccsen hiányoltam, hogy harapunk, hogy van motivációjuk a játékosoknak, hogy vágynak a sikerre az első perctől, és nem csak akkor kezdenek el jól játszani, mint legutóbb, amikor már eldőlt a meccs. Tudom nem lesz könnyű a Győr ellen, de akarati tényezőkben nem maradhatunk el tőlünk. Jó csapat érkezik hozzánk, és bár eddig csak egy külföldit játszattak, keretükben több magyar válogatott is van. Érdekesség, hogy magassági fölényben nem lesznek, a legmagasabb játékosuk, aki az eddigi mérkőzéseiken szerepelt, 189 centis, így a palánk alatt illene partiban lenni velük.

A 40 perc során

Milen Vukicevic érdeklődésünkre elmondta, hogy továbbra sem számíthat a részleges talpizom szakadást szenvedett Ocsenásra, a szemgyulladással bajlódó Pappra. Viszont Hadzovic bokasérülése-, Reiner pedig a vírus legyőzése után egyre jobb állapotban van.

– Minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk, minden egyes labdáért meg kell harcolnunk, és az lenne az egyik legfontosabb, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani – mondta az edző. – Fontos lenne, hogy a 40 perc során ne változzon a teljesítményünk, az első perctől az utolsóig ugyanabban a ritmusban játsszunk.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!