Sport

2011.11.17. 18:28

MJJSE: Hamarabb kezdődik a Steaua elleni meccs

Jégkorong. Minden érintett beleegyezett abba, hogy a jövő vasárnapi, Steaua elleni hazai mérkőzés hamarabb kezdődjön.

Jégkorong. Minden érintett beleegyezett abba, hogy a jövő vasárnapi, Steaua elleni hazai mérkőzés hamarabb kezdődjön.

Jövő vasárnap a Miskolci Jegesmedvék a Steaua Rangers csapatát fogadják. Ugyanezen a napon a DVTK futballcsapatához a Ferencváros látogat. A sorsolás szeszélye folytán mindkét meccs este 6 órakor kezdődött volna. A Jegesmedvék vezetése azonban úgy gondolta, hogy a szurkolóknak is jó megoldás lenne, ha kitérnének a focirangadó elől. A Steaua legutóbbi miskolci mérkőzése előtt tárgyaltak erről a román csapat vezetőivel, akik támogatták az ötletet, hiszen így ők is hamarabb indulhatnak haza. Ezek után a klub kérte a magyar és a román szövetség engedélyét is az időpont megváltoztatásához, és a jóváhagyások csütörtök délután meg is érkeztek. Így most hivatalosan is bejelenthetjük, hogy a november 27-én, vasárnap 14 órakor dobják be a pakkot a népkerti Jégcsarnokban. A meccs után a szurkolóknak lesz idejük átmenni a DVTK-stadionba, hogy buzdítsák a piros-fehéreket.

Macik a DVTK-stadionban

Mint az köztudott, a Jegesmedvék első szezonbeli mérkőzésükre meghívták a DVTK és a DKSK csapatát, akik el is fogadták az invitálást, és megnézték a Fradi kiütésével végződő mérkőzést. Mindkét egyesület visszahívta csapatunkat, és a Macik a jövő vasárnapi Fradi elleni futballmérkőzésre „testületileg” el is mennek.

Sőt, a Jegesmedvék meglepetéssel is készülnek, amellyel szeretnének örömet szerezni a diósgyőri szurkolóknak.

Ez azonban egyelőre még maradjon titkok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!