Sport

2012.06.12. 16:17

EURO-2012 - Százezer drukker gyűlt össze Kijev központjában

Varga Béla, az MTI tudósítója jelenti: Ungvár, 2012. június 12., kedd (MTI) - Az UEFA előrejelzését meghaladó számú, mintegy százezer drukker gyűlt össze az ukrán-lengyel rendezésű labdarúgó Európa bajnokság ukrán részvétellel megtartott első, svédek elleni mérkőzésére a Kijev központjában kialakított szurkolói zónában hétfő este, az esemény alatt komolyabb incidens nem történt.

Varga Béla, az MTI tudósítója jelenti:

Ungvár, 2012. június 12., kedd (MTI) - Az UEFA előrejelzését meghaladó számú, mintegy százezer drukker gyűlt össze az ukrán-lengyel rendezésű labdarúgó Európa bajnokság ukrán részvétellel megtartott első, svédek elleni mérkőzésére a Kijev központjában kialakított szurkolói zónában hétfő este, az esemény alatt komolyabb incidens nem történt.

A 2-1-es ukrán győzelemmel végződött mérkőzést kivetítőkön néző közönség békésen ünnepelte a hazaiak diadalát. Rendőrségi jelentés szerint sem a sportesemény során, sem utána nem történt komolyabb rendbontás - adta hírül kedden a liga.net ukrán üzleti hírportál.

A kijevi polgármesteri hivatal közlése szerint a Függetlenség terét és a szurkolói zóna helyszínéül szolgáló Krescsatik sugárutat a köztisztasági szolgálat munkatársai egész éjjel takarították, s összesen 150 köbméternyi szemetet szállítottak el a környékről.

-MTI-

Ezek is érdekelhetik