Sport

2013.01.18. 16:06

Előre a második hazai győzelemért – Tiszaújvárosban

Bár szerencsére úgy néz ki, a város közbenjárására véget ért a csarnokmizéria az üzemeltető és a kosarasok között, az NB I A csoportjának 17. fordulójában kiírt hétvégi Zalakerámia-ZTE KK elleni hazainak számító bajnoki mérkőzést mégis Tiszaújvárosban játssza le a Factum.

Bár szerencsére úgy néz ki, a város közbenjárására véget ért a csarnokmizéria az üzemeltető és a kosarasok között, az NB I A csoportjának 17. fordulójában kiírt hétvégi Zalakerámia-ZTE KK elleni hazainak számító bajnoki mérkőzést mégis Tiszaújvárosban játssza le a Factum. A borsodiak ugyanis értesülvén a Debrecen teremgondjairól rögtön felajánlották segítségüket, amit a debreceni együttes el is fogadott. Mivel az év elején kialakult rendkívüli helyzet miatt az összecsapás új helyszínét még az Oláh Gábor utcai csarnokból való kizárás alatt leegyeztették az érintett felek a szövetséggel, így azt visszamondani már nem lehetett.

Olcsó jegyárakkal

A hajdúságiak kárpótolandó a szurkolókat baráti jegyárakkal várják a kilátogatókat, hiszen a diákok és a nyugdíjasok mindössze 500 forintért válthatják meg belépőiket, míg a felnőtteknek is csak 900 forintjába kerül megtekinteni az összecsapást. A Factum szombat délután 17 órától kezdődik a tiszaújvárosi másodosztályú csapatnak is otthont adó városi sportcsarnokban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!