Sport

2013.01.31. 12:21

Korai kezdés, késői zárás

Labdarúgás - Ezúttal már szombaton és vasárnap is lesznek estébe nyúló mérkőzések a bátori tornán.

Labdarúgás - Ezúttal már szombaton és vasárnap is lesznek estébe nyúló mérkőzések a bátori tornán.A 4-5. forduló mérkőzései következnek a nyírbátori I. Arany Fácán műfüves torna. Az eddig megszokottnál is hosszabb lesz a program: az aktuális hét végén szombaton és vasárnap is játszanak mérkőzéseket 18.30-tól (a küzdelemsorozat korábbi szakaszában csak pénteken volt ez a módi...), azaz összesen tizenhat találkozót tudnak le.

A sűrített program magyarázata, hogy a februárban megkezdődik a Joma Kupa megyei teremlabdarúgó torna, melynek selejtezőjét, középdöntőjét, majd a finálét vasárnapi időpontban rendezik, a szervezők pedig ily módon oldották meg, hogy a két esemény között ne legyen átfedés, vagyis a mindkét fronton érintett egyesületek ne kényszerüljenek erőik megosztására.

További információ, hogy az A, B, C csoportban véget ér a csoportküzdelem. A D csoportból két meccs – NyírbátorMándok, ÓváriGávavencsellő – marad február 8-ra, itt tehát kicsit később zárul a csata a minél előkelőbb helyezés elérése érdekében.

I. Arany Fácán műfüves torna: a 4-5. forduló menetrendje

Február 1., péntek. C csoport: Nagykállói VSE–Ibrány SE, 16.50. Nagyecsed RSE–Nyírvasvári SE, 18.30

Február 2., szombat. C csoport: Balkány SE–Geszterédi FC, 8.30.

D csoport: SK Somesul Óvári–Nyírgyulaj KSE 10.10. Nyírbátor FC–Terem SE, 11.50. Mándok KSE–Gávavencsellői SE, 13.30

A csoport: Baktalórántháza VSE–Vámosoroszi KSE, 15.10. Mátészalkai MTK–Nyírmadai ISE, 16.50. Kótaj SE–Ófehértó SE, 18.30

Február 3., vasárnap. B csoport: Kemecse SE–Volán-Sényő SC, 8.30. Szatmár-Unió FC– Gyulaháza KSE, 10.10. Tuzsér SE–Encsencs SE, 11.50

C csoport: Ibrány SE–Nyírvasvári SE, 13.30. Nagyecsed RSE–Balkány SE 15.10, Nagykállói VSE–Geszterédi FC 16.50.

D csoport: Nyírgyulaj KSE–Terem SE, 18.30

A góllövőlista élcsoportja:

8 gólos: Szilágyi Gábor (Encsencs). 7 gólos: David Róbert (Nyírmada). 6 gólos: Ádámszki Róbert (Kemecse). 5 gólos: Éles István (Gyulaháza). 4 gólos: Németh Attila (Nyírmada), Fekete Ádám (Kemecse), Barzó Gergő (Ibrány), Pálvölgyi Balázs (Nyírbátor), marics Gábor (Baktalórántháza), Székelyi Norbert (Nyírvasvári). 3 gólos: Lakatos László, Ráti Gergő (mindkettő Nyírbátor), Marcsek Zoltán (Kemecse), Nagy János (Volán-Sényő), Petrás Mihály, Serbán Tibor (mindkettő Nyírvasvári), Nagy Mihály (Balkány), Horváth Károly (Nyírgyulaj), Nbarta Ferenc (Nyírmada Bogdan Tripon (Óvári), Tudor Olieslu (Szatmár Unió FC).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!