Sport

2013.03.19. 14:34

Párosban már a négy között

Fucsovics Márton a franciaországi tenisz viadalon egyéniben a verseny nyolcadik kiemeltjeként szerdán kezdi meg a szereplését.

Fucsovics Márton a franciaországi tenisz viadalon egyéniben a verseny nyolcadik kiemeltjeként szerdán kezdi meg a szereplését.A múlt heti versenyt sérülés miatt hagyta ki Fucsovics Márton, aki ezúttal játékra jelentkezett, méghozzá a franciaországi Saint-Raphaelben. A 10 ezer dollár összdíjazású kemény pályás ITF-future-tornán először párosban volt érdekelt a nyíregyházi teniszező, aki a szerb Danilo Petrovics oldalán a legjobb négy közé jutásért lépett pályára. Az akadályt sikerrel vették, az első helyen kiemelt Nikola Csirics, Matteo Volante (szerb, olasz) duó ellen 7:6, 2:6, 10–5-re, vagyis a mindent eldöntő szuper tie-breakben nyertek Marciék.

Fucsovics (384. a világranglistán) egyéniben nyolcadik kiemeltként szerdán kezdi meg szereplését, ellenfele a főtáblára szabad kártyával felkerült francia Enzo Couacaud (1306.) lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!