Sport

2013.03.28. 13:57

Piros-kékben ismét csak kedvezmény

Csütörtökön letolták a havat a centerpályáról, ahol szombaton a Békéscsaba lesz a vendég.

Csütörtökön letolták a havat a centerpályáról, ahol szombaton a Békéscsaba lesz a vendég. Ez van! Aligha gondoltuk, hogy pár nappal húsvét előtt nem a nyusziké és a hímes tojásoké, hanem még a hóembereké a főszerep. A fehér lepel szinte mindenkit bosszant, így a focistákat is. A Nyíregyháza Spartacus labdarúgói a héten eddig csak műfüvön tudtak gyakorolni, pedig szombaton jön az újabb forduló és a Békéscsaba.

Változások lesznek

Miként arról beszámoltunk, szerda este szurkolói ankéton vett részt Lucsánszky Tamás, a csapat vezetőedzője. A szakember a klub honlapján úgy nyilatkozott: megtiszteltetésnek vette azt, hogy a drukkerek meghívták és beszélhetett a csapat helyzetéről, a problémákról és a tervekről. A hét végi meccs előtt annyit elárult, hogy az újpesti kerethez képest változások lesznek.

Visszakanyarodva a hóhelyzetre, csütörtökön délelőtt lapátokkal takarították le a havat a centerpályáról, hiszen itt lesz a szombati bajnoki, mégpedig villanyfényben.

A tavasz kezdete előtt aligha gondolták a a Szparinál és a Csabánál, hogy öt, illetve hat elhullajtott ponttal várhatják majd a rangadót. Ennek tükrében kiélezett, nagy csata várható, hiszen a döntetlen egyik gárdának sem adna gyógyírt a gyenge idei rajtra.

A nőknek ingyenes

A nyíregyházi klub vezérkara bízik benne, hogy sokan lesznek majd a lelátókon, ezért ismét akciókkal várják a drukkereket. A bérlettel rendelkező, vagy teljes árú jegyet vásárló, és piros-kék ruhában érkező szurkolók ugyanis még egy hasonló öltözetű drukkert magukkal vihetnek be a mérkőzésre, a hölgyeknek pedig ezúttal is ingyenes lesz a belépés.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!