Sport

2013.04.13. 17:23

Két meccsen egy pont

Nyíregyháza - Mészöly Géza is megnézte a Bozsik Akadémia hazai meccseit.

Nyíregyháza - Mészöly Géza is megnézte a Bozsik Akadémia hazai meccseit.

Szombaton két fronton is megmérkőztek a Bozsik Akadémia és a Honvéd Magyar Futball Akadémia fiataljai. A vendég kispestiek mindkét korsztálya a tabella második helyén várta a soros fordulót. A Városi Stadion műfüvén előbb az U 19-es csapatok mérkőztek. Úgy nézett ki, hogy gól nélkül ér véget a meccs, ám házigazda nyíregyháziak Lukács Bence révén a 88. percben megszerezték a vezetést. Sajnos nem sikerült kihúzni a hátralévő három percet, mert a középkezdés után nem sokkal (89. minutum) egalizáltak a vendégek. A döntetlen ugyan bosszantó, ám a megszerzett egy pont is értékes, így a Nagy Sándor irányította csapat a tizenharmadik helyen áll a tabellán.

Az U 17-esek találkozóján sajnos nem termett babér Szatke Zoltán csapatának, hiszen az esélyesebb Honvéd már az első félidőt egy gólos előnnyel zárta, a második félidőben még háromszor is eredményesek voltak a fővárosiak, így biztosan nyertek 4-0-ra. A Bozsik Akadámia jelenleg a tizedik helyen áll a tabellán. A vendégcsapatban három volt nyírsulis is a kezdőben szerepelt, így Nagy Máté, Márton András, valamint az U17-es válogatott Gazdag Dániel, és csereként beállt Kapacina Kevin is.

A találkozókat megtekintette Mészöly Géza az U 18-as, és Tuboly Frigyes az U 17-es korosztályos válogatottak szövetségi edzői. Ők már pénteken délután Nyíregyházára érkeztek, és megnézték az akadémiások kollégiumát, illetve találkoztak az Akadémia, és a Nyírsuli vezetőivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!