Sport

2013.04.17. 09:09

Nem vallottak szégyent a népes mezőnyben

Immár hatodik alkalommal rendezték meg az elmúlt hét végén Földesen, a Csapó Géza meghívásos szabadfogású utánpótlás birkózó versenyt, melyen 265 fiatal lépett szőnyegre.

Immár hatodik alkalommal rendezték meg az elmúlt hét végén Földesen, a Csapó Géza meghívásos szabadfogású utánpótlás birkózó versenyt, melyen 265 fiatal lépett szőnyegre. A remekül időzített eseményt – április 19-20-án Diákolimpia országos döntő lesz – a klubok igyekeztek kihasználni a felkészülésre, mert 28 egyesület képviseltette magát Dunaharasztitól Orosházáig, Beregszásztól Dévaványáig.

A nemzetközire sikeredett monstre viadalon (9 óra tiszta versenyidő, több száz mérkőzés) megyénk fiataljai sem vallottak szégyent. A balkányi Cellspan SE, a Bököny DSE és a nyíregyházi Nyírsport SE reménységei eredményesen szerepeltek.

 

Birkózás

Gyermek I. korcsoport. 39 kg: 3. Felföldi Szabolcs (Bököny DSE). 46 kg: 3. Megyesi Márk (Nyírsport SE).

Diák II. korcsoport. 35 kg: 3. Seres Szabolcs (Bököny DSE).

Diák I. korcsoport. 32 kg: 3. Gilányi Alex (Balkány Cellspan SE). 38 kg: 5. Bugyi Marcell (Nyírsport SE). 50 kg: 3. Vadász Richárd (Bököny DSE). 58 kg: 3. Horváth Róbert (Bököny DSE).

 

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!