Sport

2013.05.15. 09:17

Amikor mindenki szembe jön...

Újdombrád  - Fabók István szerint nem könnyű a napi gondokkal küszködő futballisták dolga.

Újdombrád  - Fabók István szerint nem könnyű a napi gondokkal küszködő futballisták dolga.Fabók István, az Újdombrád edzője nem kertelt a Vaján (3–2) elbukott megyei másodosztályú bajnoki meccs után. „Két elképzelés nélkül játszó csapat, három rúgott gól, és nulla szerzett pont. Ráadásként egy hülye az oldalvonal mentén, az idegösszeomlás szélén” – nyilatkozta a lefújást követően, azon melegében.

– Nem volt istenigazából semmi gond, kétszer is vezettünk, csak éppen közben rúgtunk egy öngólt, kaptunk egy elkerülhető gólt, majd félidőben megbeszéltük, mit kellene játszani, amiből kevés jött vissza – fogalmazott immár higgadtabban Fabók István, az Újdombrád trénere. – Olyan érzésem volt, mint amikor haladok valahová a forgalomban, de mindenki szembe jön. Az is furcsa, mivel nem jellemző erre a társaságra ez a fajta figyelmetlenség, rendszerint valamennyi srác maximálisan hozza magát.

Lehet, megzavart minket a meccs előtt Vaján végigsöprő tornádó, ez „sokként” érte a játékosokat, többen még nem láttak ilyet. Remélem, a hét végre túltesszük magunkat a történteken, és javítunk az Ajak ellen. Hozzáteszem, a futballisták dolga nem egyszerű, nyomasztják őket napi gondok, mert ugye ebben az osztályban nem milliomosok szerepelnek: nem tudja időben befizetni számlákat, tartozik a banknak, és még sorolhatnám, így azért nem könnyű a játékra koncentrálni.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!