Sport

2013.07.04. 09:28

Nem málik szét a Szakoly

Szakoly - Öt játékos érkezése már is biztosra vehető a megyei másodosztályú csapatnál.

Szakoly - Öt játékos érkezése már is biztosra vehető a megyei másodosztályú csapatnál.

Az alapot megásták, már a falat húzzák, és hamarosan tető kerül a műre. Mindez futballnyelvre átültetve annyit tesz, nem „kispályás” csapat épül Szakolyban. Noha az együttes kipottyant a megyei első osztályból, mivel sorsa idejekorán (a tavaszi szezon derekán...) elrendeltetett, senki nem dőlt karjába a történtek miatt.

Sőt, immár javában alakul a játékoskeret, amely nagy dolgokra lehet képes. A meglehetősen nagy tapasztalattal bíró, hosszú évekig a Baktalórántházát erősítő Szenes István érkezésre például biztosra vehető, miként a legutóbbi bajnoki idény második felét ausztriai kitérő következtében kihagyó csatár, Madzin István visszatérésével is egyértelműen acélosodik a gárda. A nagykállói középpályás, Málik János szintén a továbbra is Madalina György által irányított Szakolyban folytatja. Akárcsak az ófehértói Papp Dániel, aki kapusként bevethető, és a a helyi születésű, a Nyírsuliban pallérozódott Kiss Istvánra is számíthat a jövé feladataira hangoló a stáb. Ugyancsak nagy fogásnak könyvelheti el, a tiszakanyári Szobonya Gábor megszerzését: az NB III-as egylet cerberusa alighanem frontember lesz új állomáshelyén.

A szakolyiak július 9-én kezdik a felkészülést, amelynek nyitányára olyan labdarúgókat is várnak, akik csapatot váltanának...

- KM-KT -

Ezek is érdekelhetik