Sport

2013.07.29. 09:32

Van aki forrón szereti: a szatmáriak bizonyosan...

Fehérgyarmat labdarúgásának egykori lelkes drukkere és támogatója emlékére rendezte meg a hét végén a Szatmár Unió FC az Ujj János Emléktornát.

Fehérgyarmat labdarúgásának egykori lelkes drukkere és támogatója emlékére rendezte meg a hét végén a Szatmár Unió FC az Ujj János Emléktornát.

A „szaharai” forróságban, becsülettel odatették magukat a csapatok, s bár a szervezők egy órát toltak az eredeti kezdési időpontokon, s természetesen, minden félidőben ivószünetet tartottak, mindazonáltal – ilyen körülmények között – így is embert próbáló volt futballozni.

Ugyanakkor a közönség kifejezetten jól szórakozott, mert gólokban gazdag meccseket láthattak. Mindkét napon, mintegy 300 néző előtt játszották a mérkőzések.

A szombati találkozókon, különösen a hajrában kiütközött az osztálykülönbség. A bronzmeccsen és a döntőben pedig kifejezetten szoros, izgalmas összecsapásokat vívtak egymással a csapatok. Végül a megyei első osztályban szereplő házigazdák győzelmével zárult az esemény. Van, aki forrón szereti, a jelek szerint szatmáriak bizonyosan...

KM

Labdarúgás: Ujj János Emléktorna

Fehérgyarmat

Szatmár Unió–Mátészalka 7–1 (2–1)

Gól: Balás 3 (egyet 11-esből), Bakos 2, Piros 2, illetve Katona.

Nagyecsed–Vámosoroszi 4–0 (0–0)

Gól: Bulyáki A. (11-esből), Nyíregyházi, Lukács, Bulyáki K.

3. helyért

Vámosoroszi–Mátészalka 2–1 (0–1)

Gól: Szabó A. 2, illetve Drabik.

Döntő

Szatmár Unió FC–Nagyecsed 3–2 (2–1)

Gól: Balás, Batfalschi, Bartha K., illetve Némedi G., Petrohai G

Különdíjak

Gólkirály: Balás Gergő (Szatmár Unió FC, 4 góllal)

Legjobb kapus: Angyal László (Nagyecsed)

Legjobb hazai játékos: Márton János (Szatmár Unió FC)

Legjobb mezőnyjátékos: Szabó Attila (Vámosoroszi).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!