Sport

2013.08.05. 10:34

Fehérgyarmati győzelem az első TIKSZE röplabdakupán

Tunyogmatolcs - Első alkalommal rendezte meg a Tunyogmatolcsi Ifjúsági Kulturális és Szociális Egyesület a TIKSZE Amatőr Szabadtéri Röplabda Kupaként elnevezett sporteseményét.

Tunyogmatolcs - Első alkalommal rendezte meg a Tunyogmatolcsi Ifjúsági Kulturális és Szociális Egyesület a TIKSZE Amatőr Szabadtéri Röplabda Kupaként elnevezett sporteseményét.A mérkőzéseket a festői környezetben lévő, tunyogmatolcsi sportpálya melletti röplabda pályán rendezték meg.

- A röplabdakupa nem titkolt célja volt, hogy egészséges életmódra neveljen, tovább népszerűsítse ezt a sportágat Szatmárban, s röplabdázási lehetőséget is biztosítson az érdeklődők, sportolni vágyók számára. A csapatok sportszerűen viselkedtek, élvezetes, izgalmas derbiket produkáltak Tunyogmatolcson – mondta Varga László, a fehérgyarmati Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola igazgatója, aki most röplabdabírói szerepkörben vezette le a megmérettetést.

Az első TIKSZE Amatőr Szabadtéri Röplabda Torna végeredménye a következőképpen alakult: 1. a Fehérgyarmati Gimnázium Csapata, 2. Szivárvány Csapat, 3. Bocskai Street, 4. Sötétek Csapata, 5. Satyekosok.

- Széles Szabolcs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!