Sport

2013.08.30. 11:16

Nem maradt más választásuk

Nyírbátor - A tavaly még NB I-es, ám az élvonalban szerepelt csapattal nem azonos Eger a nyírbátoriak szombati ellenfele.

Nyírbátor - A tavaly még NB I-es, ám az élvonalban szerepelt csapattal nem azonos Eger a nyírbátoriak szombati ellenfele.

Hiába a sikertelen rajt, a Nyírbátori FC nem tud olyan ellenféllel találkozni az NB III. Keleti csoportjában, amely jobban állna tőle. A rajton ugye evidens, hogy nullpontos csapatok mérik össze erejüket, aztán a második kanyarban a bátoriakhoz hasonlóan vereséggel startoló REAC volt az ellenfél, szombaton (kezdés 17.30-kor) pedig a szintén két fiaskóval indító Egri FC látogat a harmadosztály egyetlen szabolcsi reprezentánsához. A hét elején Baracsi Balázs klubelnök egyértelműen fogalmazott: ezen a mérkőzésen már nem megengedhető a botlás. Így gondolja ezt játékos és szakvezető is?

Egyértelműsíteni a helyzetet

– Nem maradt más választásunk, mint megnyerni ezt a mérkőzést, már csak azért is, mert az első két találkozó alapján van mit feledtetnünk – mondta Márton István, a nyírbátoriak edzője. – Tudjuk, hogy az Eger sem rajtolt jól, tehát a hevesiek is a javítás szándékával lépnek majd pályára, nekünk azonban olyan hozzáállással és alázattal kell a pályára lépnünk, amely egyértelműsíti, hogy ezen a mérkőzésen csak mi lehetünk a győztesek.

A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarország 2013. augusztus 31-i számában.

Címkék#Nyírbátor

Ezek is érdekelhetik