Sport

2013.08.05. 14:39

Nem minden a tornagyőzelem

Kisvárda - Alakul a rajtra készülő Kisvárda, de még szükség lenne játékosokra a másodosztály újoncánál.

Kisvárda - Alakul a rajtra készülő Kisvárda, de még szükség lenne játékosokra a másodosztály újoncánál.

Nem azok közé a szakvezetők közé tartozik, aki strigulázza az edzőmeccseken aratott győzelmeket és vitrinbe állítva számolgatja a holtidényben megnyert trófeákat. Mégis, talán Révész Attila számára is jelent valamit, hogy csapata, az NB II-be jutott Kisvárda, a cigándiak által Várdán rendezett Olimpia Klub Kupa után a hétvégén Baktalórántházán a Fenyves Csárda Kupát is megnyerte. Ezek a „címek” jelenthetik azt, hogy jó úton jár a csapat?

Hosszabb távon gond lehet

– Így önmagában nem, hiszen többségében olyan csapatokkal találkoztunk, amelyek nem azonos erősségűek velünk – válaszolta a kisvárdaiak szakmai igazgatója. – Az otthoni tornán NB III-as csapatokkal találkoztunk, és azt már az elmúlt két évben is igazoltuk, hogy annak az osztálynak a mezőnyéből kinőttünk. A baktai tornán a Nyíregyháza Spartacus elleni mérkőzésünk értékmérő lehetett volna, de tisztában vagyunk vele, hogy a Szpari ellenünk nem a legjobb sorát vetette be, így támpontnak azt a győzelmünket sem nevezném. Ezzel együtt azt mondom, a csapatunk már úgy ahogy készen áll, de továbbra is az a gondunk, hogy jelentős az űr a kezdők és a kispadosok tudásszintje között. Egy-egy mérkőzésen bárkivel fel tudjuk venni a versenyt, de a kerettagok között meglévő különbség oda vezethet, hogy hosszabb távon lehetnek gondjaink. A kieső embereket jelenleg csak szerkezeti módosítással tudnám pótolni, márpedig azt szeretném, ha mindenkinek lenne helyettese. Megpróbálunk még erősíteni, a védelemben, a középpályán és a csatársorban egyaránt szükségünk lenne még új játékosra.

(A TELJES CIKKET ELOLVASHATJA A KELET-MAGYARORSZÁG 2013. AUGUSZTUS 6-I SZÁMÁBAN)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!