Sport

2013.09.05. 11:58

Aki nélkül elképzelhetetlen a csapat

Erdősné Balogh Erika tovább segíti a Fatum-Nyírsuli-NRK-t – akárcsak Botos Fruzsina.

Erdősné Balogh Erika tovább segíti a Fatum-Nyírsuli-NRK-t – akárcsak Botos Fruzsina. Ezredik szezonjának rugaszkodik neki Erdősné Balogh Erika. A „nagyasszony” nélkül még mindig elképzelhetetlen a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli együttese, neki pedig nincs szíve cserbenhagyni társait. Holott már itt fáj, ott fáj, de még mindig bírja a gyűrődést.

Gyanítható, nagy kő esett le a szakvezetés szívéről, hogy a center mellett Botos Fruzsina is bevetésre kész. A négyes ütőként számításba vett frontember öt mérkőzést vállalt a szezon elején – a Palota ellen október 5-én esedékes mérkőzés lesz a hattyúdal, majd Kanadába utazik. Lényeg a lényeg: mindketten pályára lépnek a szombati bajnoki nyitányon (kezdés: 15 óra), amikor a szombathelyi Vasi Akadémia ellen mutatkozik be a némileg átalakított nyíregyházi gárda – a bujtosi csarnokban.

– Előbb Fruzsina kért, hogy csatlakozzak, játsszak azokon a meccseken, amelyeken még ő is itt lesz – árult el részleteket a folytatással kapcsolatban Erdősné Balogh Erika. – Néhány edzésen, amikor beszálltam a lányok közé, örömmel tapasztaltam, hogy a korábbinál profibb szemléletű csapat dolgozik. Tudnak és akarnak egymásért küzdeni a lányok, ez nekem mindig is különösen fontos volt. A nyáron igazolt Sikos Petra szintén nagyon jó benyomást tett rám, a visszatért Savic Bernadettet pedig ismerem, hisz játszottunk együtt. Szóval, jól érzem közöttük magam. Addig segítek, amíg biztossá nem válik a bent maradás. Személy szerint a legjobb nyolc közé várom a csapatot az alapszakasz végére, s akkor már tényleg a fiataloké pálya!

A Fatum-Nyírsuli-NRK bajnoki mérkőzéseire érvényes bérletek megvásárolhatók a bujtosi csarnok portáján, illetve a Városi Stadionban.

KM-KT

Kép (09.06/9 era):

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!