Sport

2013.09.25. 17:37

Beugrókból lettek a gólszerzők

Érvényesítette a papírformát a Kisvárda Nagykőrösön, és biztosan lépett tovább.

Érvényesítette a papírformát a Kisvárda Nagykőrösön, és biztosan lépett tovább.

Hosszú út várt szerdán a Kisvárdára, amelynek az volt a szándéka, hogy a Pest megyei I. osztályban szereplő Nagykőrös otthonában érvényesíti a papírformát, és továbbjut a Magyar Kupában. Ezt úgy szerették volna elérni, hogy Révész Attila az NB II-es csapat több alapemberét is pihenteti.

Az eltervezett összeállítást aztán technikai okokból meg kellett változtatni, így Barzó Gergő és Varga Attila nem kaphatott bizonyítási lehetőséget, ezért Volodimir Kornutjak és Pálvölgyi Balázs is a csapatba került. Előbbi szerezte meg a vezetést a vendégcsapatnak, amely a meccs hátralévő részében is uralta a játékot, és a csereként beállt Dusan Pavlov duplájával biztossá tette a továbbjutást.

 

Jegyzőkönyv

Nagykőrösi Kinizsi–Kisvárda 0–3

(0–1)

Nagykőrös, 200 néző, v.: Farkas M.

Nagykőrös: Rónaszéki – Őze J. (Pap V., a szünetben), Pető Z., Szabó Gy., Molnár Z., Nagy A. (Nyíúl, 83.), Mojzes, Petrics, Schrancz, Szebellédi (Osbáth, 75.), Csurka. Edző: Szabó Tibor.

Kisvárda: Petranics – Farkas M., Oláh D., Soós T., Molnár R. – Lakatos L., Kornutjak (Hegedűs T., 75.), Nagy B. (Üveges, 65.), Kapacina – Bouard, Pálvölgyi (Pavlov, 65.). Szakmai igazgató: Révész Attila.

Gól: Kornutjak (23.), Pavlov (71. és 85.).

 


Révész Attila: – Nagyon sportszerű és szervezett ellenfelet sikerült a hosszú úttól meggyötört játékosaimnak megérdemelten legyőzniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!