Sport

2013.09.06. 18:26

Tovább kell ütni a vasat

Nyíregyháza - Szombaton villanyfényben fogadja a Spartacus a sereghajtó Vasast.

Nyíregyháza - Szombaton villanyfényben fogadja a Spartacus a sereghajtó Vasast.Szombaton villanyfényes meccsen fogadja a másodosztályú focibajnokságban listavezető Nyíregyháza Spartacus a sereghajtó Vasast. A két együttes tavaly szeptemberi, szintén esti meccsét a házigazda Szpari nyerte 2–0-ra. Ez szép, ám semmit nem jelent, hiszen mindkét csapatban gyökeres változások történtek. Ami az idei pontvadászatot illeti, a Dirk Berger irányította angyalföldiek mindössze egy pontot szereztek.

Jó képességűek rossza rajtja

A dunaújvárosi nyitányon kikaptak 2–0-ra, aztán a fővárosban ikszeltek (1–1) a Békéscsabával. A legutóbbi fordulóban tatabányán kaptak ki a budapestiek 3–2-re. Ebből aligha kell magyarázni, hogy miért fognak minden bizonnyal foggal-körömmel küzdeni szombaton a sikeres szereplésért.

A Spartacus eddigi bajnoki mutatója makulátlan, három meccs, három győzelem. A békéscsabai bravúros győzelemnek véráldozata is volt, hiszen Gengeliczki Gergő nem léphet pályára. Kákonyi Dániel is megsérült, az ő állapota biztató, Minczér Tibornak viszont sajnos részleges szalagszakadása van, így teljes felépülése jó pár hétig eltarthat. A Vasasnak azért jóval több a gondja, nem csak azért, mert Németh Gábor kapus sem játszhat kiállítás miatt, illetve vannak sérültjeik is.

A Szpari szurkolóit persze ez nem érdekli, ők azt szeretnék, amit a klub vezetői, edzői és játékosai is: szombaton folytatni a sikerszériát.

- Jó képességű csapat, rossz rajttal - kezdte sommásan a szombati esélylatolgatást Lucsánszky Tamás, a Spartacus vezetőedzője, aki ott volt az angyalföldiek csabaiak elleni meccsén. – A középpályán agresszívan letámadó együttes, fiatal játékosokkal, így nehéz mérkőzés elé nézünk szombaton este. Csapatomtól fegyelmezett játékot várok nagy összpontosítással, és bízom benne, hogy mindhárom pontot itthon tartjuk.

Akciók a szurkolóknak

A Szparinál az egyik kulcskérdés Gengeliczki pótlása, amire már felkészültek a nyíregyháziak. A klub vezetése több akciót is indít a villanyfényes meccs napján. A három jegypénztárnál belépőt váltók közül az első ötven-ötven vásárló naptárt kap ajándékba. A mérkőzés szünetében célbarúgó ( a felső lecet kell eltalálni) játék lesz, a győztes nyereménye a Sky Travel jóvoltából egy két személyes wellness hétvége lesz.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!