Sport

2013.10.08. 14:45

Minczér már túl van a nehezén

Nyíregyháza - Szerdán délután a Ligakupában a Mezőkövesdet fogadja a Spartacus.

Nyíregyháza - Szerdán délután a Ligakupában a Mezőkövesdet fogadja a Spartacus.

A Nyíregyháza Spartacus vezérkara eddig sem győzte hangsúlyozni, hogy a csapat számára a bajnoki szereplésnek van prioritása, a fontossági sorrendben a Magyar Kupa következik. A harmadik sorozat, a Ligakupa elsősorban arra remek lehetőség, hogy a keret azon tagjai is játszhassanak, akik a bajnokságban nem, vagy kevesebbszer kapnak lehetőséget. Az érintettek szerdán ismét szerephez juthatnak, hiszen a Ligakupa B-csoportjában az élvonalbeli Mezőkövesd lesz a vendég a Városi Stadionban.

A Szpari eddig kétszer játszott, mindkétszer kikapott 3–0-ra, előbb Debrecenben, majd itthon a Balmazújvárostól. Ami a szeptember szeptember negyedikei, debreceni találkozót illeti, az elsősorban Minczér Tibornak volt fájó, hiszen egyrészt kikapott a csapat, másrészt megsérül a középpályás, aki azóta már túl van a nehezén.

– Tíz napig Budapesten voltam kezelésen, az nehéz időszak volt, aztán György Roland irányításával elkezdhettem a rehabilitációt. Eleinte csak kerékpározás és láberősítés volt a program, aztán a bringázás maradt és futhattam is. A következő szakaszban már jöhetett a játékszerű mozgás, előkerült a,labda is - pillantott vissza az elmúlt pár hétre Minczér Tibor.

Kedden a játékos nagy örömére a gyakorlás egy részét már a társaival végezhette, ami biztató jelnek tekinthető.

- Az a helyzet, hogy amikor odafigyelek a mozgásra, akkor nincs gond, ám ha nem koncentrálok eléggé erre, akkor még érzem a sérülést. Ívelhetni már tudok, ám egy igazait belerúgni a labdába még kockázatos lenne. Nagyon hiányzik már a játék, ám nem szeretnék kockáztatni, inkább egy héttel később végezhessek teljes értékű munkát, minthogy valami gond legyen-vallja a rutinos focista.

KM-ML

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!