Sport

2013.10.15. 12:59

Pap nyerte az ősz rangadóját

A Pap SE csapata nyerte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei női labdarúgó bajnokság őszi rangadóját. A Nyíregyházán rendezett hétközi bajnokin a papi lányok az első perctől kezükbe vették a mérkőzés irányítását, és szép támadásokat vezetve már a szünetre tetemes előnyt halmoztak fel.

A Pap SE csapata nyerte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei női labdarúgó bajnokság őszi rangadóját. A Nyíregyházán rendezett hétközi bajnokin a papi lányok az első perctől kezükbe vették a mérkőzés irányítását, és szép támadásokat vezetve már a szünetre tetemes előnyt halmoztak fel. A hibátlan mérlegüket megőrző papiak végül 5-0-ra nyertek a Nyírség NSC vendégeként. Az ötödik forduló szomszédvári rangadóját villanyfényben játszották Nyírbátorban, a kifogástalan minőségű műfüves pályán. Az izgalmas találkozón végül egyetlen gól született, amit a hazaiak szereztek.

 

 

Női foci

Vadon Sport női bajnokság 5. forduló eredményei: Ófehértó SE – Gávavencsellői SE 7-1 (3-0), Nyírbátori FC – Nyírvasvári SE 1-0 (1-0), NYVSC – Ibrány SE 4-0 (2-0), Pap SE – Nyírgyulaj KSE elmaradt.

A bajnokság állása: 1. Nyírség NSC 9 pont (4meccs), 2. Pap SE 9 pont (3 meccs), 3. Nyírbátori FC 9 pont (5 meccs), 4. Nyírvasvári SE 7 pont (4 meccs), 5. Ófehértó SE 7 pont (5 meccs), 6. NYVSC 6 pont (5 meccs), 7. Nyírgyulaj KSE 4 pont (4 meccs), 8. Gávavencsellői SE 3 pont (4 meccs), 9. Ibrány SE 0 pont (4 meccs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!