Sport

2013.10.04. 10:09

Veretlenek csatája Fehérgyarmaton és Kisvárdán

Megyei találkozó Bátorban, a még nyeretlen Demecser hazai pályán javíthat.

Megyei találkozó Bátorban, a még nyeretlen Demecser hazai pályán javíthat.Fut a szekér. Mármint a Kisvárda és a Nyírbátor NB II-es férfi kézilabdacsapatának. Tény és való, az Észak-keleti csoportban domborító duó mindkét eddigi fellépését behúzta – soros bajnoki körben pedig jó esély kínálkozik, hogy tovább nyújtsák a győzelmi szériát. A bátoriak – szombaton (kezdés: 18 óra) – a meglehetősen visszafogottan, konkrétan súlyos vereségekkel indító Nyíregyházi Főiskola-Nyírsulit fogadják.

Kozmetikázhat a Vasvári

A másnap (18 óra) szintén saját közegükben színre lépő, nem mellesleg címvédő várdaiak az ugyancsak hibátlan Debreceni EAC mérlegét csúfíthatják el.

A Fehérgyarmat sem hajolt még ősszel: Csapos János hazai közegben (szombat, 18 óra) különösen acélos teljesítményre képes legénysége – a Mátészalkán elért döntetlen után – a menetelő Miskolcot próbálja megfékezni. A vendégek ugyanis veretlenül érkeznek a szatmári katlanba. A legutóbbi fordulóban elbukó Tiszavasvári is otthon (szombat, 18 óra) kozmetikázhat a Hajdúböszörmény rovására, eme összecsapással egy időben a még pont nélkül álló Demecser is házigazdaként szerezheti meg első győzelmét – az újonc Kazincbarcika ellen.

A már „pontos”, mindazonáltal idegenben mostanság nem túl sikeres Mátészalkai MTK a két „gyufával” kezdő Berettyóújfaluhoz látogat.

A női fronton érdekelt, az aktuális idényben még nem bakizó Kisvárda a Füzesabonyhoz látogat, míg a Kölcsey DSE-Nyíregyháza a szebb napokat megélt, momentán viszont az alsóházba kényszerült Derecskénél kíván derekasan helytállni.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!